Vanaf 17 mei is de vakgroep Gynaecologie van het Ommelander Ziekenhuis Groningen uitgebreid met de komst van de 38-jarige mevrouw N. (Ninke) Leffers. Mevrouw Leffers is drie dagen werkzaam op zowel locatie Delfzicht als locatie Lucas.

Mevrouw Leffers is geboren in Amsterdam en volgde haar studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Haar opleiding tot gynaecoloog rondde ze af in het UMCG. Ze promoveerde in 2009 op het onderwerp ‘Targeted Immunotherapy for Ovarian Cancer’.

Speciale aandachtsgebieden van mevrouw Leffers zijn: gynaecologische oncologie (kanker) en benigne (goedaardige) gynaecologie.