De Ommelander Ziekenhuis Groep (OZG) en Zorgbelang Groningen organiseren voor inwoners van Oude Pekela en omstreken op donderdag 30 april een informatieavond over de toekomst van de zorg en de bouw van het nieuwe ziekenhuis in Scheemda.

De Ommelander Ziekenhuis Groep (OZG) en Zorgbelang Groningen organiseren voor inwoners van Oude Pekela en omstreken op donderdag 30 april een informatieavond over de toekomst van de zorg en de bouw van het nieuwe ziekenhuis in Scheemda.

Waar en hoe laat

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 30 april in MFC De Binding, Sportlaan 4 te Oude Pekela en begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) tot circa 21.00 uur.

Nieuwbouw in Scheemda

De OZG is bezig met plannen om een nieuw ziekenhuis te bouwen in Scheemda. De huidige locaties in Delfzijl en Winschoten zullen dan gesloten worden. Het is een noodzakelijke stap om de kwaliteit van de ziekenhuiszorg in de regio ook voor de toekomst op hoog niveau te houden. Met dit nieuwe ziekenhuis ontstaan er allerlei nieuwe mogelijkheden voor inwoners uit de regio. Bovendien zal de OZG de samenwerking met het UMCG structureel en sterk uitbreiden. Maar er zijn ook uitdagingen die opgelost moeten worden.

Ruimte voor vragen

Hoe gaat het ziekenhuis eruit zien? Hoe ontwikkelt de zorg zich de komende jaren? Hoe willen we ervoor zorgen dat patiënten zoveel mogelijk zorg dichtbij huis kunnen krijgen? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens de informatieavond die de Ommelander Ziekenhuis Groep samen met Zorgbelang organiseert. Tijdens deze avonden vertellen wij graag meer, maar willen wij ook van de inwoners horen hoe ze aankijken tegen de nieuwe ontwikkelingen. Er is bovendien alle ruimte voor het stellen van vragen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via Zorgbelang, email: werkplaats@zorgbelang-groningen.nl of via telefoonnummer 050-5713999 (ma t/m do 10.00 – 16.00 uur). Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.gameemetozg.nl