De Ommelander Ziekenhuis Academie is de naamgeving die we vanaf nu voeren als een activiteit uit naam van het Ommelander Ziekenhuis wordt georganiseerd. Hierbij staat centraal dat de kennis die wij bezitten, wordt gedeeld met andere groepen.

Waarom?

Het Ommelander Ziekenhuis deelt de kennis die zij bezit graag met de omgeving. Onze organisatie maakt onderdeel uit van de regio Noord-Oost Groningen en speelt binnen deze regio een actieve rol. Met de komst van de Ommelander Ziekenhuis Academie willen we zowel publiek als deskundigen in de zorg meer met elkaar betrekken.

Welke activiteiten

Er zijn verschillende activiteiten die binnen de Academie plaatsvinden op het gebied van kennisdeling:

• informatiebijeenkomsten voor patiënten (publiekslezingen). Deze worden vaak vanuit vakgroepen georganiseerd;

• bijeenkomsten voor doktersassistenten. Deze worden georganiseerd door enkele enthousiaste ambassadeurs van het Ommelander Ziekenhuis;

• nascholing voor huisartsen.

Kalenderpagina

Op onze website ('Over ons / Ommelander Ziekenhuis Academie') vindt u altijd een overzicht van onze activiteiten.

Bekijk het overzicht met activiteiten.