Per 1 juni is toegetreden tot de medische staf mevrouw K. (Kirsten) Nauta, anesthesioloog.

De 44-jarige mevrouw Nauta volgde haar studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. In het Universitair Medisch Centrum Utrecht rondde ze haar opleiding tot anesthesioloog (narcotiseur) af. Mevrouw Nauta werkte onder andere als anesthesioloog in het Universitair Medisch Centrum Groningen en als chef de clinique in het Koningin Beatrix streekziekenhuis in Winterswijk.

In de OZG werken veertien anesthesiologen.