“Een belangrijke stap in toegankelijkheid & transparantie voor de patiënt”. Dit is één van de opmerkingen die we van patiënten hoorden over Mijn Ommelander.

Mijn Ommelander is een persoonlijke online omgeving voor patiënten van ons ziekenhuis. In Mijn Ommelander kunnen zij onder andere afspraken inzien en delen van het medisch dossier bekijken (Mijn Ommelander toont data vanaf 1 oktober 2017). Sinds de livegang begin juni hebben al meer dan 600 unieke bezoekers Mijn Ommelander bezocht.

Kijk voor meer informatie op www.ommelanderziekenhuis.nl/mijnommelander.