Het Ommelander Ziekenhuis Groningen heeft het keurmerk ontvangen van Beste Werkgever 2017-2018. Dit keurmerk wordt jaarlijks uitgegeven door Effectory en Intermediair aan organisaties die zich onderscheiden als werkgever, ten opzichte van het gemiddelde in hun eigen branche in Nederland. Het Ommelander Ziekenhuis is dus vergeleken met andere ziekenhuizen. De score was bovengemiddeld en daarom is het keurmerk toegekend. De gegevens zijn afkomstig uit het medewerkersonderzoek dat eerder dit jaar is afgenomen onder alle medewerkers.

Beste Werkgevers

Beste Werkgevers is Nederlands grootste keurmerk voor goed werkgeverschap. De score is gebaseerd op 6 elementen; werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent. Effectory ontwikkelde de Beste Werkgevers Scan. Organisaties met meer dan 100 medewerkers kunnen deze scan gratis uitvoeren. De resultaten van de scan geven met name inzicht in de werkbeleving van medewerkers én kansen om te verbeteren. Jaarlijks beoordelen meer dan 400.000 medewerkers meer dan 300 werkgevers. Voor meer informatie: www.beste-werkgevers.nl.

Uitreiking Award

Aan alle winnende organisaties wordt ook een Award uitgereikt. De uitreiking vindt plaats in februari 2018.