Op woensdag 14 december jl. vierde het ziekenhuis op de bouwlocatie in Scheemda samen met de bouwers van het nieuwe ziekenhuis en 40 genodigden het bereiken van het hoogste punt, in de bouwwereld het pannenbier genoemd.

Onder de genodigden waren vertegenwoordigers van verschillende Dorpsbelangenverenigingen uit de regio. Zij zagen met de 200 bouwers hoe Albert Koeleman (voorzitter Raad van Bestuur) samen met een van torenkraanmachinisten een pan met bier van het dak van de toekomstige kliniek liet zakken.

De bouw van het nieuwe ziekenhuis verloopt voorspoedig. De verwachting is dat in januari het gebouw wind- en waterdicht is. In het nieuwe ziekenhuis wordt hard gewerkt aan de installaties en het plaatsen van binnenwanden. De indeling van de verschillende gebouwdelen wordt ook langzaam zichtbaar.