Op donderdag 27 oktober 2016 vond, in samenwerking met de Hart & Vaatgroep, in hotel/restaurant In Den Stallen te Winschoten het eerste Hart en Vaatcafé van het Ommelander Ziekenhuis plaats. Het onderwerp deze avond was 'boezemfibrilleren'. Zie een terugblik.

Presentaties en vragen/antwoorden

Tijdens de bijeenkomst konden bezoekers vragen stellen aan de sprekers. Spijtig genoeg konden een aantal vragen niet worden beantwoord. Reden waarom wij de vragen mét de antwoorden hieronder hebben geplaatst. Tevens zijn de presentaties van de sprekers bijgevoegd: