Door de zeer grote belangstelling voor het Hart&Vaatcafé op 22 november hebben zich in korte tijd heel veel mensen aangemeld bij de Harteraad. Regioteam Groningen van de Harteraad heeft samen met de organisatie van het ziekenhuis moeten besluiten niet meer deelnemers toe te laten dan het maximum aantal. Dit betekent dat we u, ook in het kader van de veiligheid, helaas moeten melden dat u niet meer kunt deelnemen. Omdat het onderwerp van dit Hart&Vaatcafé veel belangstelling heeft, kijken we of een dergelijk Hart&Vaatcafé op een later moment nog een keer georganiseerd kan worden. Hierover is nu nog geen informatie bekend. Zodra dit het geval is, publiceren wij dat op de website: www.harteraad.nl en www.ommelanderziekenhuis.nl. Wellicht dat we u op een ander moment, of bij een ander Hart&Vaatcafé, mogen begroeten.