Op donderdag 20 september is er weer een Hart en Vaatcafé, die van 19.30-21.30 uur (zaal open om 19.00 uur) wordt gehouden in het restaurant van het ziekenhuis in Scheemda. Het onderwerp is boezemfibrilleren (ook wel atriumfibrilleren).

U bent van harte welkom en de toegang is gratis.

19.00 uur: inloop met koffie/thee
19.30 uur: opening door Myriam Switynk, verpleegkundige Hartfalen
19.35 uur: atriumfibrilleren door Vincent Hagens, cardioloog Ommelander Ziekenhuis
19.55 uur: ‘bloedverdunners, oud en nieuw’ door Margriet Piersma, Certe
20.15 uur: pauze en gelegenheid infomarkt te bezoeken
20.40 uur: mijn eigen verhaal door een  ervaringsdeskundige (patient)
21.00 uur: forum, waarin vragen worden beantwoord door de sprekers
21.30 uur: afsluiting door Myriam Swytink, verpleegkundige Hartfalen

Aanmelden en informatie

Aanmelden voor deze bijeenkomst graag via deze link.
Informatie over de bijeenkomst is verkrijgbaar via de Harteraad, de heer R. Meijering, telefoonnummer: 06 163 63 468.