Van maandag 29 januari tot en met vrijdag 11 mei 2018 toont de Kunstcommissie van ons ziekenhuis haar laatste expositie in locatie Delfzicht.

Op 30 juni dit jaar zal het nieuwe ziekenhuis in Scheemda openen en de locatie in Delfzijl sluiten. Na maar liefst 25 jaar zullen de exposanten van de eerste officiële expositie, de reeks exposities afsluiten. Hier heeft de expositie zijn naam dan ook aan te danken; ‘De eersten zullen de laatsten zijn’.

De exposanten

De inmiddels van naam en faam bekende kunstenaars die deze expositie samenstellen zijn: Bé Kragt (ploegschilder), Minne Onnes (waddenschilder), Dorry van de Winkel (zeer bekend aquarellist) en Siemen Dijkstra (graficus, etser, houtsnedes).
Voor de aankleding van de vitrines in de centrale hal zorgt keramiste Elysia Verhoeven.

U bent van harte welkom om de expositie tijdens de openingstijden van het ziekenhuis te bezichtigen!