Deze maand werden door de ApneuVereniging sterren uitgereikt aan slaapklinieken die bovengemiddeld presteren. Dit gebeurde op basis van onderzoek onder ruim 5200 patiënten. Het slaapcentrum van het Ommelander Ziekenhuis ontving daarbij 3 sterren en mag het predicaat Top-kliniek dragen.

Er zijn 80 klinieken beoordeeld op feitelijke prestaties zoals behandeling, wacht- en doorlooptijden. Daarnaast werd er gekeken naar de tevredenheid van de patiënt, de voorlichting, begeleiding en de kliniek als geheel

In het OSAS centrum van het Ommelander Ziekenhuis kunnen mensen terecht die kampen met diverse slaapproblemen.