Op donderdag 6 september a.s. ben je vanaf 19.30 uur (zaal open om 19.00 uur) van harte welkom in het restaurant van ons ziekenhuis in Scheemda, om de documentaire ’Suikerlijers’ te bekijken.

Een thema-avond over en voor jongeren met diabetes type 1 en hun ouders. De film, die door de Stichting Kinderdiabetes is gemaakt, volgt een aantal pubers met diabetes en vertelt hun verhaal.
Doel van de film is om je omgeving te laten zien hoe heftig het leven met diabetes is en dat je niet de enige bent.

Meer info vind je hier en hoe je kunt aanmelden.

We hopen dat je erbij bent!