Meer weten over de behandelmogelijkheden van een borstreconstructie, volumebehoud en volumeherstel na een borstoperatie? Kom dan 11 oktober naar het ziekenhuis in Scheemda, waar onze plastisch chirurgen hierover vertellen. Ook vertelt een ervaringsdeskundige haar persoonlijke verhaal. Er is gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en u kunt de informatiemarkt bezoeken. De bijeenkomst begint om 19.00 uur (de zaal is open om 18.30 uur) en eindigt om 21.00 uur. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met het UMCG en is bedoeld voor (ex)borstkankerpatiënten, hun naasten, huisartsen en andere belangstellenden.

U bent van harte welkom in ons restaurant, waar de toegang gratis is.
Wel graag aanmelden via 088-066 1000 of via aanmelden@ozg.nl

18.30-19.00 uur:  ontvangst met koffie/thee/cake
19.00-19.05 uur:  opening door Corrie Vegter, verpleegkundig consulent Oncologie
19.05-19.25 uur:  borstreconstructie met behulp van tissue expanders en prothesen, direct of in 2e instantie.
                            Eventueel in combinatie met de rugspier, latissimus dorsi door Ilona Hospers, plastisch chirurg
19.25-19.45 uur:  pauze
19.45-20.05 uur:  borstreconstructie met behulp van eigen buikweefsel, genaamd DIEP reconstructie door Vera
                            van Aalst, plastisch chirurg