De zorgbijeenkomst van donderdag 19 februari is wegens grote belangstelling verplaatst van De Molenberg naar de Evenementenhal aan de Handelskade 12 in Delfzijl.

De bijeenkomst is een initiatief van de Ommelander Ziekenhuis Groep (OZG), Menzis en Zorgbelang Groningen. De bijeenkomst is bedoeld voor inwoners van gemeente Delfzijl. Centraal staat de toekomst van de ziekenhuiszorg in de regio Noordoost-Groningen.

Tijdens de bijeenkomst lichten de verschillende partijen kort hun eigen rol toe en beantwoorden zoveel mogelijk vragen. De aanwezigen krijgen de mogelijkheid vragen te stellen aan Albert Koeleman (voorzitter Raad van Bestuur OZG), Ria Stegehuis (directeur Zorg Menzis), Edwin Klok (directeur Zorgbelang Groningen), Roland Riemersma (huisarts) en Ronald Meijer (longarts). Als gast is aanwezig burgemeester Emme Groot van Delfzijl (onder voorbehoud).

donderdag 19 februari

Evenementenhal Handelskade Delfzijl