De bijeenkomst over borstreconstructie op donderdag 14 juni a.s. in hotel Van der Valk in Zuidbroek, vervalt. De volgende bijeenkomst vindt plaats op donderdag 11 oktober in het restaurant van het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda. Aanvang 19.00 uur (zaal open om 18.30 uur) en eindigt om 21.00 uur. Bekijk hieronder het programma en hoe u kunt aanmelden. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

Tijdens deze avond informeren onze plastisch chirurgen over de behandelmogelijkheden van een reconstructie, volumebehoud en volumeherstel na een borstoperatie. Maar ook als aanvulling op de behandeling van borstkanker, in samenwerking met de oncologisch chirurgen.

Er is tevens een ervaringsdeskundige aanwezig die haar persoonlijke verhaal over een borstreconstructie vertelt. Uiteraard is er tijd om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Voorts is er gelegenheid om de informatiemarkt te bezoeken.

18.30-19.00 uur:
ontvangst met koffie/thee/cake
19.00-19.05 uur:
opening door Corrie Vegter, verpleegkundig consulent Oncologie
19.05-19.25 uur:
borstreconstructie met behulp van tissue expanders en prothesen, direct of in 2e instantie. Eventueel in combinatie met de rugspier, latissimus dorsi door Ilona Hospers, plastisch chirurg
19.25-19.45 uur:
pauze
19.45-20.05 uur:
borstreconstructie met behulp van eigen buikweefsel, genaamd DIEP reconstructie door Vera van Aalst, plastisch chirurg
20.05-20.20 uur:
persoonlijk verhaal door een ervaringsdeskundige
20.20-20.50 uur:
vragen beantwoorden uit het publiek
20.50-21.00 uur:
afsluiting door Cisca Dallinga, verpleegkundig consulent Oncologie en napraten met een hapje en een drankje

Graag verzoeken wij u aan te melden via 088-066 1000 of via aanmelden@ozg.nl.