Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen heeft ons ziekenhuis verschillende maatregelen genomen. Eén van deze maatregelen is dat we ons buitenterrein hebben aangepast. Er zijn nu 3 ingangen om het ziekenhuis binnen te komen. Op deze pagina laten we u de routes naar deze ingangen zien.

Onze Spoedeisende Hulp is gewoon geopend. Er zijn nu echter 2 ingangen. Uw huisarts informeert u over welke ingang u moet nemen.

Ingang 'SEH 1 (corona)'

De ingang die we ‘SEH 1 (corona)’ noemen, is de ingang die u neemt als u naar de Spoedeisende Hulp moet en als u – of als u misschien – corona heeft. U rijdt ons terrein op en slaat bij het eerste bewegwijzeringsbord links af. Deze weg staat ook aangegeven op dit bord. We vragen u bij de ingang aan te bellen en de instructies van de medewerkers op te volgen.

Deze video is versneld afgespeeld. De maximum toegestane snelheid op ons terrein is 30 kilometer per uur.

Ingang 'SEH 2 (niet corona)'

De ingang die we ‘SEH 2 (niet corona)’ noemen, is de ingang die u neemt als u naar de Spoedeisende Hulp moet en als u er niet van verdacht wordt besmet te zijn met het coronavirus. U rijdt helemaal om het gebouw heen en neemt daar de ingang. De route staat ook aangegeven op onze bewegwijzering. We vragen u bij de ingang aan te bellen en de instructies van de medewerkers op te volgen.

Hoofdingang

Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, vragen we u dringend om niet naar het ziekenhuis te komen. Als u wel in het ziekenhuis moet zijn, bijvoorbeeld omdat u een afspraak heeft, neemt u dan onze hoofdingang. Uit voorzorg nemen we wel uw temperatuur op voordat u verder naar binnen mag lopen.
Kom niet naar het ziekenhuis als u klachten heeft als verkoudheid, benauwdheid, hoesten of koorts.

Ons ziekenhuis heeft nog meer maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Zo hebben we bijvoorbeeld ook een aangepaste bezoekersregeling. Kijk voor al onze actuele informatie op https://www.ommelanderziekenhuis.nl/corona.

Is met de informatie op deze pagina uw vraag beantwoord?
Wilt u ons helpen deze pagina te verbeteren?

Bedank voor het insturen van uw feedback