Op deze pagina leest u de actuele maatregelen met betrekking tot het coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan gelden er in het Ommelander Ziekenhuis een aantal maatregelen. Wij realiseren ons dat dit geen fijne maatregelen zijn, maar wij zijn er tegelijkertijd van overtuigd dat deze maatregelen op dit moment noodzakelijk zijn om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk in te dammen. We vragen om uw begrip.

Bezoekregels

De meeste patiënten vinden het fijn als er bezoek komt. Wij nodigen u van harte uit om te komen. We verzoeken u onze bezoekregels te respecteren in verband met de gezondheid van onze patiënten. De actuele bezoekregels vindt u hier.

Uw bezoek aan ons ziekenhuis

U betreedt het ziekenhuis door de draaideur. Bij binnenkomst in het ziekenhuis ziet u overal markeringen op de vloer. Die helpen u bij het houden van 1,5 meter afstand tot anderen. Houdt u hier alstublieft rekening mee. Ook zijn er verschillende plekken waar u uw handen kunt desinfecteren. We stellen u opnieuw een paar vragen, om zeker te weten dat u veilig naar binnen kunt. Vervolgens kunt u zich aanmelden bij de aanmeldzuilen. Uiteraard reinigen we de aanraakschermen regelmatig en vindt u ook daar desinfectiemateriaal.

Heeft u vragen?

U kunt op verschillende manier contact met ons opnemen. Meer informatie vindt u op deze pagina