Veenkade, Kaap de Goede Hoop 1, Veendam

Longpunt Oost-Groningen

Op donderdag 7 februari is er weer een Longpunt in Veendam. Het onderwerp van de middag is: Dokter, ik heb een longziekte. Welke onderzoeken zijn er en waar zijn ze voor?

Als longpatiënt heeft u veel aan uw arts of verpleegkundige, maar wat u van andere patiënten hoort, is minstens zo waardevol. U leert van andermans ervaring. Dat kan bij Longpunt, de maandelijkse ontmoeting die het Longfonds organiseert voor longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners.

• Spreker: Maarten Tip, longarts Ommelander Ziekenhuis Groningen
  • Locatie: Zorggroep Meander locatie: Veenkade, Kaap de Goede Hoop 1, Veendam
  • Kosten: Gratis deelname!

Meer informatie?

Meer informatie verschijnt binnenkort op groningen.longfonds.nl
U kunt ook bellen naar een medewerker van het Longfonds via 06 - 51 00 68 15.

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.

Agendaoverzicht