Veenkade, Kaap de Goede Hoop 1, Veendam

Longpunt Oost-Groningen

Op woensdag 2 oktober is er weer een Longpunt in Veendam. Het onderwerp van de middag is: Een longziekte; hoe kan een goede hoest- en ademhalingstechniek u helpen?

Als longpatiënt heeft u veel aan uw arts of verpleegkundige, maar wat u van andere patiënten hoort, is minstens zo waardevol. U leert van andermans ervaring. Dat kan bij Longpunt, de maandelijkse ontmoeting die het Longfonds organiseert voor longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners.

• Spreker: Alice Grondhuis, logopediste Zorggroep Meander
  • Locatie: Zorggroep Meander (Veenkade, Kaap de Goede Hoop 1 in Veendam)
  • Kosten: Gratis deelname!

Meer informatie?

Meer informatie vindt u op groningen.longfonds.nl.
U kunt ook bellen naar een medewerker van het Longfonds via 06 - 51 00 68 15.

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.

Het Longfonds organiseert Longpunten in samenwerking met (onder andere) het Ommelander Ziekenhuis.

Agendaoverzicht