Symposium voor doktersassistenten - Ommelander Ziekenhuis Groningen
Maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag) zijn we alleen geopend voor spoed.

{}

Pastorieweg 1, Scheemda

Symposium voor doktersassistenten

Na een succesvolle eerste editie begin dit jaar, organiseert het Ommelander Ziekenhuis Groningen met enthousiasme een tweede symposium voor doktersassistenten. Het thema deze avond is ‘Vrouw en Gezondheid’.

Het symposium is bedoeld voor zowel collega’s vanuit de huisartsenpraktijken als voor collega’s van het Ommelander Ziekenhuis Groningen.

Meer informatie over het programma en de mogelijkheid om in te schrijven volgt.

Zet woensdag 16 oktober 2024 alvast in je agenda!

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via deze link aanmelden nieuwsbrief doktersassistenten.

Agendaoverzicht
Complementary Content Deferred Modules