Pastorieweg 1, Scheemda

Infobijeenkomst Colitis Ulcerosa en de ziekte van Crohn

Op dinsdag 16 oktober vindt een bijeenkomst over Colitis Ulcerosa en de ziekte van Crohn plaats in het restaurant van het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda. Deze bijeenkomst begint om 19.30 uur (zaal open om 19.00 uur) en eindigt rond 21.30 uur.

U bent van harte welkom, evenals uw partner, ouder(s) of andere belangstellenden.

U treft hier binnenkort meer informatie aan over o.a. het volledige programma en hoe u kunt aanmelden.

Agendaoverzicht