Op 7 november 2018 zal de officiële opening verricht worden van het nieuwe Ommelander Ziekenhuis in Scheemda. De openingshandeling wordt gedaan door 30 Groninger. De afgelopen maanden konden Groningers zich hiervoor aanmelden. Albert Koeleman, voorzitter van de Raad van Bestuur: “Wij vinden dat het ziekenhuis van alle Groningers is. En hoe kunnen we dat beter tot uiting laten komen door juist hen te vragen straks de officiële openingshandeling te verrichten.”

De officiële openingsdag op 7 november maakt deel uit van een feestweek van 3 - 10 november 2018. In die week wordt het ziekenhuis via diverse activiteiten het feestelijk geopend. Zo is er op 3 november een open dag voor medewerkers en hun familie en vindt er op dinsdag 6 november een avondconferentie plaats over de toekomst van de zorg in de regio. Op 7 november is er dan de dag van de officiële opening door 30 Groningers. De week wordt op zaterdag 10 november afgesloten met een open dag voor alle inwoners.

Is met de informatie op deze pagina uw vraag beantwoord?
Wilt u ons helpen deze pagina te verbeteren?

Bedank voor het insturen van uw feedback