Het Ommelander Ziekenhuis nodigt Groningers uit zich aan te melden om op 7 november 2018 de officiële opening te verrichten van het nieuwe ziekenhuis in Scheemda. De komende maanden wordt een groep van 30 Groningers geselecteerd die gezamenlijk de officiële openingshandeling gaan verrichten. Albert Koeleman, voorzitter van de Raad van Bestuur: “Wij vinden dat het ziekenhuis van alle Groningers is. En hoe kunnen we dat beter tot uiting laten komen door juist hen te vragen straks de officiële openingshandeling te verrichten.”

Inwoners die voor de handeling in aanmerking willen komen, kunnen dit via het formulier op deze websitepagina anageven. Hiervoor moeten ze niet alleen hun gegevens achterlaten, maar worden zij ook gevraagd een wens te formuleren richting het ziekenhuis. Uit alle inzendingen zullen de 30 leukste wensen geselecteerd worden. De inzenders daarvan zullen gevraagd worden op 7 november 2018 als speciale gast aanwezig te zijn en de officiële openingshandeling te verrichten in Scheemda.

Feestweek

De officiële openingsdag op 7 november maakt deel uit van een feestweek van 3 - 10 november 2018. In die week wordt het ziekenhuis via diverse activiteiten het feestelijk geopend. Zo is er op 3 november een open dag voor medewerkers en hun familie en vindt er op dinsdag 6 november een inhoudelijk congres plaats over de toekomst van de zorg in de regio. Op 7 november is er dan de dag van de officiële opening door 30 Groningers. De week wordt op zaterdag 10 november afgesloten met een open dag voor inwoners.

Het Ommelander Ziekenhuis gaat op 30 juni verhuizen van haar huidige locaties in Delfzijl en Winschoten naar de nieuwe locatie in Scheemda.

Deze portlet is niet geconfigureerd, of de instellingen zijn onjuist. Kies "Gedeelde instellingen bewerken" om een toepassing te selecteren of vraag de beheerder om hulp.