Wij zijn trots op ons ziekenhuis en willen iedereen graag het nieuwe ziekenhuis laten zien. Daarom organiseren wij op zaterdag 10 november een Open Dag. Wij zijn dan geopend voor alle belangstellenden om een kijkje te nemen. Wij ontvangen u tijdens de Open dag graag in onze centrale hal met een drankje en wat lekkers. Daar ontvangt u ook een routebeschrijving.

Wij hebben voor u een route uitgezet langs de meest opvallende en interessante plekken in het ziekenhuis. Op diverse momenten van de dag vinden er kleine en leuke evenementjes plaats die de dag voor iedereen de moeite waard maken.

Afdelingen en onderwerpen die o.a. aan bod komen en bezocht kunnen worden op de route zijn:

Centrale hal:

• Bloedafname Certe
  • Durzaamheid gebouw, de mate van beveiliging en ons unieke wachtconcept.

Poliklinieken

• Bezoek aan een spreek-onderzoekkamer
  • Bezoek aan de binnenruimte van de poliklinieken (normaal gesproken niet voor publiek toegankelijk)
  • ijzonder concept van flexibele en gedeelde poliklinieken

Kantoorvleugel

• Flexwerken
  • Fotopresentatie van en uitleg over het operatiecomplex
  • oncept van Servicepunten in de regio

Kliniek

• Bezoek dagbehandeling unit
  • Bezoek kraamsuite en verloskamer in Ouder Kind Centrum
  • Bezoek eenpersoonskamer op 2de verdieping
  • Bezoek IC-kamer
  • Bezoek endoscopie, medische beeldvorming
  • Bezoek politheek
  • Bezoek Spoedeisende Hulp (SEH)
  • Bezoek AmbulanceZorg Groningen
  • Bezoek Dialysecentrum
  • Bezoek Gipskamer

Kelder

• Bezoek kledinguitgifte zorgpersoneel, logistiek overslagpunt

Polikliniek Oogheelkunde

• Bezoek onderzoekkamers oogheelkunde.

Einde van de rondleiding

Tijdens de rondleiding zijn er ballonnenclowns voor de kinderen. In het restaurant is koffie met wat lekkers.

Pianoconcert Karin Strobos

In het restaurant vindt op enkele momenten van de dag een pianoconcert plaats. Zo zal Karin Strobos (bekende Oost-Groningse mezzosopraan) een optreden verzorgen, begeleid door concertpianiste Else Sterk.
Ruben van der Galiën speelt deze daarnaast enkele keren een halfuur gevarieerd piano.

Parkeren

I.v.m. de te verwachten drukte op zaterdag 10 november, zal er wellicht extra parkeergelegenheid worden gerealiseerd bij het ziekenhuisterrein.
Wanneer u naar ons ziekenhuis in Scheemda rijdt, volgt u dan a.u.b. de aanwijzingen van de verkeersregelaars, die aan het begin van het ziekenhuisterrein staan en u advies geven.

Wij hopen op uw begrip dat er vanwege de grote belangstelling voor de Open Dag, het extra druk kan zijn met parkeren.

Is met de informatie op deze pagina uw vraag beantwoord?
Wilt u ons helpen deze pagina te verbeteren?

Bedank voor het insturen van uw feedback