Heeft u een vraag over het inloggen in Mijn Ommelander? Hieronder vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen.

Inloggen gaat via DidiD met extra sms-controle of met de DigiD-app. Dit is een zeer veilige methode voor elektronische identificatie. Ook heb je een telefoonnummer (mobiel of vast) en een apparaat met internetverbinding nodig (een computer, laptop, tablet of mobiele telefoon met internet). Ga voor vragen over DigiD naar de website van DigiD.

Dan kun je deze aanvragen op www.digid.nl. Om Mijn Ommelander te kunnen gebruiken, moet je over een DigiD met sms-functie of de DigiD-app beschikken. Dit is veiliger in gebruik. Heb je wel een DigiD, maar nog niet met sms-functie? Op www.digid.nl kun je je DigiD-gegevens bekijken en uitbreiden. Daar lees je ook meer over het gebruik van de DigiD-app.

Om in te kunnen loggen met uw DigiD moet u minimaal beschikken over één van de volgende besturingssystemen:

• op uw computer: Windows 7 / 8.1 OF Windows 10 OF OSX 10.9.4 of hoger
  • op uw mobiele apparaat: iOS 7 of hoger OF Android 6 of hoger

Daarnaast moet u uw browser updaten naar de meest recente versie.

Om te controleren of uw besturingssysteem en browser voldoen aan de minimale eisen gaat u naar de website van Logius

Als u een verouderd besturingssysteem gebruikt, kunt u de website van DigiD niet meer bereiken en dus ook niet inloggen in Mijn Ommelander. U dient dan eerst een update van uw besturingssysteem en browser uit te voeren. Raadpleeg de handleiding of de helpfunctie van uw besturingssysteem en browser om de update uit te voeren. Of log in met een ander apparaat dat wel over het juiste besturingssysteem en browser beschikt.

Met een te oude browser inloggen (o.a. Internet Explorer) zorgt ervoor dat u soms foutmeldingen in Mijn Ommelander krijgt. Of u kunt niet al uw gegevens zien. U heeft de beste gebruikerservaring als u gebruik maakt van één van de volgende browsers. Wij raden u voor de meest optimale gebruikerservaring Google Chrome aan:

Is met de informatie op deze pagina uw vraag beantwoord?
Wilt u ons helpen deze pagina te verbeteren?

Bedank voor het insturen van uw feedback