Heeft u een vraag over Mijn Ommelander? Hieronder vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen.

Mijn Ommelander is uw persoonlijk online omgeving. U kunt uw geplande afspraken met ons ziekenhuis bekijken, delen van uw medisch dossier bekijken, persoonlijke gegevens bekijken en deels wijzigen en vragenlijsten invullen.

Voor alle patiënten van het Ommelander Ziekenhuis van 16+. Op een later moment wordt het ook mogelijk om met een jongere leeftijd of als gemachtigde voor een andere patiënt in te loggen.

Mijn Ommelander is in ontwikkeling. In de toekomst kunt u ook via Mijn Ommelander uw afspraken maken, wijzigen en annuleren. Op dit moment is dit nog niet mogelijk.

U ziet uw uitslagen 7 werkdagen nadat deze in ons ziekenhuis bekend zijn.

De informatie die u in Mijn Ommelander ziet kan zorgen of vragen bij u oproepen. Bespreek deze tijdens uw eerst volgende afspraak met uw behandelaar.

Het kan zijn dat uw behandelaar uw uitslagen nog niet heeft beoordeeld. Wij raden u aan niet zelf conclusies te trekken. Wanneer noodzakelijk neemt uw behandelaar eerder contact met u op.

Ja, Mijn Ommelander toont data vanaf 1 oktober 2017. Wilt u oudere of meer gegevens inzien, dan kunt u deze opvragen. Lees hier meer.

Het kan zijn dat er meer gegevens van u bij ons bekend zijn dan dat u in Mijn Ommelander ziet. Mijn Ommelander is in ontwikkeling. In de toekomst kunt u hier steeds meer delen van uw medisch dossier inzien.

Met een te oude browser inloggen (o.a. Internet Explorer) zorgt ervoor dat u soms foutmeldingen in Mijn Ommelander krijgt. Of u kunt niet al uw gegevens zien. U heeft de beste gebruikerservaring als u gebruik maakt van één van de volgende browsers. Wij raden u voor de meest optimale gebruikerservaring Google Chrome aan: 

Om in te kunnen loggen met uw DigiD moet u minimaal beschikken over één van de volgende besturingssystemen:

  • op uw computer: Windows 7 / 8.1 OF Windows 10 OF OSX 10.9.4 of hoger
  • op uw mobiele apparaat: iOS 7 of hoger OF Android 6 of hoger

Daarnaast moet u uw browser updaten naar de meest recente versie.

Om te controleren of uw besturingssysteem en browser voldoen aan de minimale eisen gaat u naar de website van Logius

Als u een verouderd besturingssysteem gebruikt, kunt u de website van DigiD niet meer bereiken en dus ook niet inloggen in Mijn Ommelander. U dient dan eerst een update van uw besturingssysteem en browser uit te voeren. Raadpleeg de handleiding of de helpfunctie van uw besturingssysteem en browser om de update uit te voeren. Of log in met een ander apparaat dat wel over het juiste besturingssysteem en browser beschikt.

Inloggen gaat via DidiD met extra sms-controle of met de DigiD-app. Dit is een zeer veilige methode voor elektronische identificatie. Ook heb je een telefoonnummer (mobiel of vast) en een apparaat met internetverbinding nodig (een computer, laptop, tablet of mobiele telefoon met internet). Ga voor vragen over DigiD naar de website van DigiD.

Dan kun je deze aanvragen op www.digid.nl. Om Mijn Ommelander te kunnen gebruiken, moet je over een DigiD met sms-functie of de DigiD-app beschikken. Dit is veiliger in gebruik. Heb je wel een DigiD, maar nog niet met sms-functie? Op www.digid.nl kun je je DigiD-gegevens bekijken en uitbreiden. Daar lees je ook meer over het gebruik van de DigiD-app.

Is met de informatie op deze pagina uw vraag beantwoord?
Wilt u ons helpen deze pagina te verbeteren?

Bedank voor het insturen van uw feedback