Het kan zijn dat u voor uw aandoening een kunst- of hulpmiddel nodig heeft. U kunt dan denken aan een brace, een spalk, steunzolen, korsetten of epilepsie- en redressiehelmen.

De orthopedisch instrumentenmaker maakt deze kunst- en hulpmiddelen. Dit gebeurt in nauw overleg met de orthopedisch chirurg. Voordat de instrumentenmaker een hulpmiddel maakt meet hij uw maten op. Hij werkt hierbij uiterst nauwkeurig om goed passende hulpmiddelen te maken. De orthopedisch instrumentenmaker werkt bij OIM Orthopedie.

OIM Orthopedie is op meerdere vestigingen verspreid over heel Nederland actief. In het Noorden ondermeer in Haren, Delfzijl, Appingedam, Winschoten en Veendam. Ons ziekenhuis biedt samen met OIM Orthopedie spreekuren. In de oneven weken is er een orthopedisch instrumenten maker van OIM Orthopedie aanwezig op de polikliniek Orthopedie in ons ziekenhuis in Scheemda. Uw orthopeed nodigt hem of haar uit als dat nodig is. U hoeft niet zelf een afspraak te maken.  

Afspraak annuleren of verzetten?

Mocht u uw reeds gemaakte afspraak willen annuleren of verzetten, kunt u contact opnemen met OIM orthopedie (hun vestiging in Winschoten): telefoonnummer 0597 - 43 12 39.

Is met de informatie op deze pagina uw vraag beantwoord?
Wilt u ons helpen deze pagina te verbeteren?

Bedank voor het insturen van uw feedback