Ons ziekenhuis in Delfzijl (locatie Delfzicht) is één van onze locaties waar u terecht kunt voor medische zorg. Op deze pagina vindt u onder andere route-informatie en informatie over parkeervoorzieningen.

U bereikt ons op de volgende manieren

Gaat u met de auto naar ons ziekenhuis? En wilt u weten wat de route vanaf uw huis is? Dan kunt u de routeplanner hierboven gebruiken.

Parkeren

Locatie Delfzijl heeft een parkeerterrein aan de voorkant van het gebouw. U kunt hier uw auto gratis parkeren.

Tijdens de openingstijden van de polikliniek op werkdagen, kan het met name tussen 08.30 en 10.00 uur moeilijker zijn om een parkeerplaats te vinden. Het is verstandig om hier rekening mee te houden, zodat u op tijd kunt zijn voor uw afspraak in het ziekenhuis.

Invalidenparkeerplaatsen

Vlak bij de ingang zijn invalidenparkeerplaatsen. Op het parkeerterrein wordt aangegeven waar deze parkeerplekken zijn.

Rollator of rolstoel nodig?

Heeft u geparkeerd en heeft u een rollator of rolstoel nodig? U kunt deze lenen bij de hoofdingang van ons ziekenhuis. 

Wegwerkzaamheden

Wilt uw weten of u met wegwerkzaamheden te maken krijgt? De website van A naar Beter informeert u hierover.

Plan uw route met Google maps

U kunt onze locatie in Delfzijl zowel per trein als per bus bereiken. Houdt u wel rekening met een loopafstand. Voor actuele OV-reisinformatie en dienstregelingen verwijzen we u naar de website van de regionale vervoerders Arriva en Qbuzz. U kunt ook kijken op 9292.nl of bellen naar 0900-9292 (€ 0,90 p/m, max. € 18,00).

Trein

Er is een rechtstreekse treinverbinding tussen Groningen en Delfzijl West. Vanaf Delfzijl West is het ongeveer 10 minuten lopen naar ons ziekenhuis in Delfzijl.

  1. Als u uit de trein komt, neemt u de trap aan de linkerkant van het perron.
  2. Vervolgens gaat u rechtsaf (u loopt onder het viaduct door).
  3. U bevindt zich nu op het voetpad van de Hogelandsterweg. Dit voetpad volgt u tot u bij een rotonde komt.
  4. Hier gaat u rechtdoor totdat u bij de 2e rotonde uitkomt.
  5. Hier ziet u rechts het ziekenhuis.

Als u uitstapt bij station Appingedam of Delfzijl (het station na Delfzijl West) kunt u gebruik maken van een bus. De lijnen 6 en 245 stoppen vlakbij ons ziekenhuis in Delfzijl.

Bus

Vlak bij ons ziekenhuis in Delfzijl is een bushalte. Hier stoppen een aantal buslijnen:

Halte
Lijnen van en naar de halte:
Delfzijl Ziekenhuis
6 (van P+R Haren via Groningen en Ten Boer naar Delfzijl)
61 (van Groningen naar Delfzijl via Uithuizen)
143 (van Woldendorp naar Appingedam)
545 (van Station naar Zuid v.v.)

Hubtaxi

ls er geen bus- of treinverbinding in uw directe omgeving? Dan kunt u misschien gebruik maken van de hubtaxi (van Qbuzz). De hubtaxi  brengt u naar het dichtsbijzijnde vervoersknooppunt. Vanaf daar kunt u verder reizen met het openbaar vervoer. Voor meer informatie of het reserveren van een rit met de hubtaxi, kunt contact opnemen met de vervoerder in uw regio.

Plan uw OV-reis met Google maps

Komt u met de taxi naar ons ziekenhuis? Dan kunt u vlak voor de hoofdingang van het ziekenhuis uitstappen. De taxi’s kunnen namelijk tot aan de hoofdingang rijden.

Wilt u een taxi bestellen?

Onze medewerkers achter de receptie helpen u graag bij het bestellen van een taxi. In de centrale hal mag u ook altijd aan de gastvrouwen en gastheren vragen om u te helpen.

Waar kunt u op de taxi wachten? 

U kunt op de taxi wachten in onze centrale hal. Dit kan bij de leestafel of in de brasserie. Komt de taxichauffeur u ophalen? Dan loopt hij meestal een rondje op zoek naar u. Hoe lang u moet wachten op uw taxi, is helemaal afhankelijk van de planning van de taxicentrale.