Ons servicepunt in Veendam is één van onze locaties waar u terecht kunt voor medische zorg. Op deze pagina vindt u onder andere route-informatie en informatie over parkeervoorzieningen.

U bereikt ons op de volgende manieren

Gaat u met de auto naar ons servicepunt? En wilt u weten wat de route vanaf uw huis is? Dan kunt u de routeplanner hierboven gebruiken.

Parkeren

Ons Servicepunt Veendam bevindt zich in het gebouw Veenkade. Dit is een revalidatie-, behandel- en woonzorgcentrum van Zorggroep Meander. U kunt uw auto gratis parkeren op de parkeerplaats voor Veenkade.

Wegwerkzaamheden

Wilt uw weten of u met wegwerkzaamheden te maken krijgt? De website van A naar Beter informeert u hierover.

Plan uw route met Google maps

U kunt ons servicepunt in Veendam per trein en bus bereiken. Voor actuele OV-reisinformatie en dienstregelingen verwijzen we u naar de website van de regionale vervoerders Arriva en Qbuzz. U kunt ook kijken op 9292.nl of bellen naar 0900-9292 (€ 0,90 p/m, max. € 18,00).


Trein

Er is een rechtstreekse treinverbinding tussen Groningen en Veendam. Vanaf station Veendam moet u nog een stukje met de bus. De lijnen 310, 171 en 510 stoppen vlakbij ons servicepunt in Veendam.

Bus

Vlak bij Revalidatie-, behandel- en woonzorgcentrum Veenkade (van Zorggroep Meander) is een bushalte. Hier stoppen een aantal buslijnen. In Veenkade vindt u ons Servicepunt Veendam.

Halte
Lijnen van en naar de halte:
Veendam, Zeilstraat
310 (van Assen via Gieten naar Veendam)
171 (van Groningen Zernike naar Veendam )
510 (van Wildervank naar Veendam)

Hubtaxi

ls er geen bus- of treinverbinding in uw directe omgeving? Dan kunt u misschien gebruik maken van de hubtaxi (van Qbuzz). De hubtaxi  brengt u naar het dichtsbijzijnde vervoersknooppunt. Vanaf daar kunt u verder reizen met het openbaar vervoer. Voor meer informatie of het reserveren van een rit met de hubtaxi, kunt contact opnemen met de vervoerder in uw regio.

Plan uw OV-reis met Google maps

Komt u met de taxi naar ons servicepunt in Veendam? Dan kunt u op op de parkeerplaats voor Veenkade uitstappen. De taxi's kunnen dit parkeerterrein namelijk oprijden. Veenkade is een revalidatie-, behandel- en woonzorgcentrum van Zorggroep Meander.

Wilt u een taxi bestellen?
Vraag gerust de medewerkers van Zorggroep Meander achter de receptie om u te helpen bij het bellen van een taxi.