Is uw familielid of naaste opgenomen in het Ommelander Ziekenhuis? Wilt u hem beterschap wensen, maar kunt u niet langskomen? Er zijn gelukkig verschillende manieren waarop u in contact kunt komen met de patiënt. Zo kunt u bellen, of een kaart of bloemetje via de post sturen.

Bellen

Bij ieder bed is een telefoon. Bellen met een patiënt kan alleen als deze een telefoonaansluiting heeft aangevraagd.

Een kaartje sturen?

Wilt u de patiënt iets via de post toesturen? Leuk! Wij brengen elke dag de post rond. U kunt uw beterschapskaart, bloemen of andere post sturen naar:

Ziekenhuis Delfzijl:

naam patiënt
Ommelander Ziekenhuis Groningen, locatie Delfzijl
afdeling en kamernummer
Postbus 30 000
9930 RA Delfzijl

Ziekenhuis Winschoten:

naam patiënt
Ommelander Ziekenhuis Groningen, locatie Winschoten
afdeling en kamernummer
Postbus 30 000
9670 RA Winschoten

Komt uw post binnen als de patiënt al naar huis is? Dan sturen wij uw post door naar het huisadres van de patiënt.

Verstuurt u een geschenk via de post? We willen u erop wijzen dat er voor een aantal cadeaus regels gelden. Bijvoorbeeld voor vaste planten (in potgrond) en snoep voor kinderen. Deze regels zijn er om de gezondheid van de patiënt te bewaken.

Contactgegevens patiënt

U kunt contactgegevens van de patiënt vragen aan de contactpersoon van de patiënt. In verband met de privacy van de patiënt geven wij geen informatie over de (gezondheidstoestand van de) patiënt aan derden. Dit geldt ook voor het telefoonnummer of kamernummer van de patiënt.